Buongiorno YogaChicks,

Ken je dat? Als er zoveel leuke dingen te doen zijn met mensen waar je graag bij bent, je soms even vergeet om op de rem te trappen? Dat je van de ene gezellige activiteit doorrolt in de andere, al proosten met je glas op de lange fijne zomeravonden, je tussendoor nog probeert te werken en het huishouden op peil te houden. Je eigenlijk niks wilt missen omdat het zo gezellig is. Je toch echt bij dat etentje wilt zijn en ook echt niet het uitje naar die ene hotspot wilt missen. Juist. Dan kan je jezelf soms een beetje voorbij lopen….

Afgelopen weken waren druk, gezellig en vol met bezoek dat hier in Italië langs kwam. En dat was tof!! Het voelt zo dankbaar dat er zo veel mensen zijn geweest (en nog gaan komen.) We hebben nieuwe herinneringen gemaakt, gelachen en bij gekletst. Samen genoten van Italië, het zomers weer en ik heb laten zien wat ik hier zo al mee maak. Yes, het waren prachtige weken!! Maar tussen alle gezelligheid door, ben ik mezelf een beetje voorbij gelopen. Oops, I did it again….! Zonder verblikken of verblozen ben ik met beide benen in die bekende valkuil gesprongen.

Ook als je de dagen aan elkaar plakt met enkel leuke dingen heb je balans nodig. Even pas op de plaats en bijkomen. Dus daar gebruikte ik afgelopen weekend voor. Ik vulde mijn uren met yin yoga, middag dutjes en vitamine paard. Keek hoe mijn was in de Italiaanse zon droogde en ruimde onder het genot van een muziekje de rest van het huis op.

In Italië kennen ze hier de uitspraak ‘dolce far niente’, wat ‘het zoete niets doen’ betekent. En dat past helemaal goed bij mijn mood van afgelopen weekend… Nu weer opgeladen en klaar voor de nieuwe week!

Ciao, Sabrina